Columbia Presbyterian Church

  

Columbia Presbyterian Church

Columbia Presbyterian Church

Vancouver, WA

With a small lobby and existing space limited to seating for 275, a main design objective was to expand and improve the campus so more could come and worship fully. Taking a clear-span approach to the sanctuary, the structural system was reconfigured. The sanctuary and Fellowship Hall were expanded on both sides, while the difficult- to-access choir loft was removed and space for the chorus was reconfigured to the front of the sanctuary. This provided one-level access for choral members, allowed for better sound absorption, and celebrated music at the forefront of the congregation.

BCRA's work for Columbia Presbyterian was featured in Design Magazine.

©2011-2017 BCRA, Inc.  All Rights Reserved.